Bloggtorka

Hejsan.
Ännu ett meningslöst inlägg där jag inte kom på något att skriva om. Satt och funderade i över en timme på vad som kunde vara viktigt att skriva om. Eftersom ni läsare inte ger mig tips om vad ni vill läsa om så får det bli bloggtorka.
Så kom igen, ge mig massor av tips så ska ni se att det haglar in blogg inlägg.
So come on, give me something to do!
Pierre Hammarström

Dagens värld.

Hejsan.
Måste bara börja säga att vilken fantastisk dag det är! Helt fantastiskt. Hoppas det fortsätter såhär. Varmt och soligt så snön försvinner.
Dagen började med en fantastiskt god kopp varma koppen. Det var väldigt länge sedan jag drack en varma koppen.
Trodde den skulle vara som Té men det var det inte. Utan den var ganska tjock och det var lagomt med bitar i. Inte för stora och inte för små. Verkligen smakfull.
Sedan så vill jag poängtera att jag gillar inte hur upplägget blir i bloggen. Allt jag skriver blir bara som ett ända långt stycke, men när jag skriver så gör jag stycke indelningar som man ska göra. Det ska inte vara en ända soppa. Och jag är inte så j*vla haj på datorer, så jag kan inte lösa det. Så jag får be om ursäkt och tacka er för att ni står ut.
Det kanske beror på Webbläsaren, jag har Safari. Det kanske beror på det? hehe, som ni ser har jag inte en blekaste vad det kan vara.
Det är inte ett så stort problem, man känner sig som en idiot när man sitter och funderar det samtidigt som man klickar sig in på Expressen. (Alltid expressen, aftonblaskan som bara lyfter fram det negativa.)
Kaddafi eller Gaddafi är nog den största pajas jag har sett. Vad håller han på med. Han har nog alltid drömt om att starta ett krig. Eftersom gubbjävlen är över 80 år så kanske han är på sin sista andning. Så kanske han förvärkligar sin dröm.
Tror han på allvar att han ska klara sig mot Storbrittanien, Frankrike, Italien och USA. Hoppas att fler länder blandar sig i.
vi får stopp på det NU. Det här ska inte bli ett Irak krig som håller på i 10 år utan detta ska vara avslutat innan maj månad. Befolkningen i Libyen är inte värd detta krig. De vill ha demokrati och de vill vara jämnställda med resten av världen. Det är de värda efter alla dessa år med denne idiot som "ledare"
Det befolkningen där borta, de är väldigt bra. Jag respekterar dem för vad de står för. De är värda ett bra samhälle. Så synd att gubben vägrar ge upp. Vad ska han göra med sina rostiga gamla 1970 flygplan mot Jas planen och alla de nya flygplan som USA och Frankrike ställer upp med. Tycker Sverige ska skicka dit våra Gripen plan. Då är han i mer underläge än vad han är nu. Nej världen stå upp för Libeyns befolkning. Det är dags att avsluta detta NU.
Sedan tycker jag inte så jävla synd om VISSA japaner, en del är inte värda det och en del är det. Nu kanske ni höjer på ögonbrynen och ifrågarsätter ifall jag är dum i huvudet. Men grejen är detta att jag är så fruktansvärt emot valjakten och delfinslakten som japanerna håller på med.
Kanske 20 % av befolkingen är värd detta och 80% tycker jag så jävla synd om. Jag kan inte förstå att hur man kan skjuta in en harpun i en försvarlös val. Titta på The Cove innan du ifrågarsätter mig. Har du fortfarande samma åsikt att en del inte är värd detta så får du komma tillbaka och kritisera mig.
Titta på djävulens påhitt.
Sedan vill jag poängtera att jag inte har någonting emot de japaner som är emot denna valslakt.
Dem tycker jag så fruktansvärt synd om. Så tro inte att jag är emot japans befolkning, utan bara de som håller på med valfångst, delfinfångst och hajfångst.
Nu ska jag fortsätta se hockeyn.
Ha det bra tills nästa gång vi ses.
Pierre Hammarström

Chockerande?

Hej på dig!
Är du fortfarande chockad?
Lugn, det är bara ett inpuls inlägg. Jag vet att jag inte skrivit någonting på flera månader. Massor har hänt sedan dess. Men det är saker som kanske inte intresserar er.
1. Elitserien är slut. (för våran del)
2. Jag gör sista rycket för körkortet, Nu jävlar ska det tas!
3. Arsenal har åkt ur Champions League.
4. Arsenal förlorade finalen mot Birmingham i finalen på Wembley.
5. Dom åkte ur en annan cup mot Man United.
6. Tsunami i Japan, ett helvete där nere just nu.
7. Världen startar ett krig mot Khaddafi och hans ídioter till soldater. Tror dom på allvar dom ska klara sig mot Frankrike, Italien och USA?. Come on dude, give up.
8. Jag har fyllt 20.
9. Detta är den absolut den bästa punkten, jag har blivit farbror. Man trodde inte det skulle göra så mycket men helvete, varje gång man träffar den lille så blir man alldeles till sig.
Ja som ni ser. Det har hänt både magiska och sorgliga saker. Det kanske kommer ett efterföljande inlägg. Men av egna erfarenheter så lovar jag inte att det gör det. Pga min sjukt dåliga uppdatering.
Kanske inte så här man håller kvar sina läsare, om jag har några? Har jag det? Vad tror ni?
Tell me what you think.
Men nu får det vara bra för denna gång. Lika kul varje gång man får en fråga. Jag lovar att jag kommer svara på den. Om svaret kommer imorgon eller om 2 månader vet jag inte. Men svaret kommer.
Ha det bra läsare. (ifall jag har några)

Pierre Hammarström.

RSS 2.0