Live fotboll´s blogg

Ja då var dom första 45 minuterna slut ( 1 minuts tillägg ). Brasilien leder med 1-0 i mot Svennis Elfenbenskusten.
Det var Louis Fabiano som gav Brasilien ledningen i 25 minuten. Sedan dess tycker jag att brassarna fått matchen lite dit dom vill. Elfenbenskusten kommer inte långt i sina strö anfall. Dom kommer inte riktigt till avslut och det blir bara pajko av skotten. Det var ett skott som var ganska halv farligt men Cesár i brasse målet hade kroppen bakom så det var inte farligt. Men Elfenbenskusten måste använda sig mer utav kanterna. Dom bredar för dåligt och måste använda vänster kanten mer. Måste lista ut ett sätt att komma förbi backarna på kanterna. På ena sidan finns ´Maicon och du springer aldrig ifrån honom. Och på mitten har du en av världens bästa defensiva mittfältare i Gilberto Silva. Spelar i grekiska ligan men gör alltid bra ifrån sig och är given i brasiliens landslag. Höjdbollarna känns som att mittbacken Lucio har kontroll på. Så svennis har en riktigt svår nöt att kläcka

Men för att komma tillbaka till målet. Kaká grötade fram bollen till Fabiano som stänkte upp den i taket.  Riktigt snyggt.

Nu ska jag ta en koppkaffe och "njuta" av den förbaksade reklamen.